Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hur jag än försöker


kommer jag aldrig att förstå mig på
om jag tittar med ett öga ser jag det ändå
dvärgarna ständigt försöker
dränka oliktänkande i vaken
aldrig någonsin kommer de att se
hur en himmelsk å
breder ut sin blå duk över taken
eller hur rymden sig kröker





Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 102 gånger
Publicerad 2020-08-16 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP