Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skönsång klokuggla

 

Det bor en ängel i mitt hus 

genom vingar av glas

silar hon dagens ljus

Om dagen vi tar i hand

styr hon varsamt båten mot land

strimman av blått

det är glädjen vi fått

Den knyter vi om vår arm

evigt och starkt som havet

reser sig då jaget

och vi ser bränningens glittrande språng

lika evig som tidens sång




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 98 gånger
Publicerad 2020-08-16 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP