Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej tack det är alldeles för mycket



sa molnet och höll handen över koppen
men det fortsatte att regna
tills koppen rann över

och frukten blev ännu mera kantstött
och förkyld av alla ovarsamma
kalla händer





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-16 21:52



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
jag skriver här inget att bli upphetsad över vad jag skriver
är inte kontaktsökande
2020-08-16

  morgonstjärna VIP
jag varnade faktiskt av vänlighet i förväg
mitt tålamod är slut BASTA!
2020-08-16
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP