Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avskräckande Bussokuseki n:o 3


Dagen som barnet

kastades ut med vattnet

Bekräftelsens tid

blev skamgreppets död

Tilltro måste förtjänas

Magra år stundar!




Bunden vers (Tanka) av morgonstjärna VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2020-08-16 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP