Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Duken

 

 

Sömnad är en konstart vill jag lova 

duken växer för varje dag

kunde jag binda en krans av drömmar

gjorde jag det

som ger dig lyckan och glädjen åter

min himmelska själ

svalornas rop klipper bitar ur solen

jag sömmar duken med våra tårar

tråcklar varje bit med ord som sårar

kråksparksstygn över allt det sotiga

då solen gick i moln

tiden som stals, de mörkaste åren

finaste nålen som orkar vandra genom

molnen

Duken får då lyskraft av solen

så du kan breda ut duken

glädjas åt sommarens dofter och färg

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2020-08-17 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP