Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Altarskepp

Innanför

den tunga
välvda porten

Ett altarskepp

några
ljuspunkter

Tillför
ytterligare en

sluter ögonen

Låter tanken
fara ut
över tysta
spegelblanka
vatten




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-08-17 19:03



Bookmark and Share


    Max Poisé
Behaglig tanke som luftar sina vingar!
2020-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP