Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svanarnas svar

Säsonger av dig.
Sakta stormen tynar bort.
Som vinden som blåser underifrån.
Starkt svag.
Småler.
Stundtals supernova.
Smeker regnets spektrum.
Stadens fönster iakttar.
Sträcker ut min hand efter beröring.
Stjärnor sakta sänker sig.
Som sällskap.
Snubblar såklart.
Stränder. Endast stränder.
Saknad.
Skaver.
Själen.
Svävar någonstans bland oss.
Svart/vit.
Soluppgång.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-17 21:22



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Satans stiligt !
2020-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP