Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God middag älskade uggla kram <3



var inte ledsen över att dina grannar
väsnas så mycket
det är inte ditt fel att de bär sig illa åt
men tack ändå du visar du känner som jag
med tiden blivit ganska luttrad
det sägs män har en svart bok?
har själv flera anteckningsböcker med namn
på krypskyttar från djungelns dagar
en del återupplivas ibland
blir litet traumatiskt när katakomber
plötsligt öppnas
och andeväsen visar sig
vänjer mig aldrig
det finns ingen som du
kärleksfullkram <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 92 gånger
Publicerad 2020-08-18 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP