Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst är det så



framtiden färgas av det förflutna
det vackra vi ser i andra
är det som finns i dig
därför ser vi inte ulven i fårakläder
ingen ser, bländas av utanverket
vi kan stå där på barrikaderna
och ropa ser ni inte? men ingen tror på lillebror
då storebror korsfäst honom på bergets
lidande kors
står därunder och flinar
vi måste drabbats först vi ser
det som finns under ytan

Visst får vi vara tacksamma
att vi ser vad som krälar där i djupet
då säger vi nej tack
och ser skulden rakt i ögonen !












Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2020-08-18 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP