Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Den blåeldsblå forsens väg

Brusande
blåeldsblå

Den vackra
forsen

med
skummande
fradga i
mynningen

Blå spåret
genom
glesbebyggda
finnmarker

Finner sin väg
förbi
sockenkyrkans
viloplats

Fornminnes
gravfält och
fångstgropar

Vidsträckta
skogsmarker

Minnesburet
landskap




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-18 15:45



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Som läsare bärs man fram på en härlig utflykt.
2020-08-18

    Max Poisé
fastade vid titeln...du finner verkligen naturfundamentet i texten och den tilltalar...hela vägen
2020-08-18

  Hopplös själ
Som en viskning från fordom då naturen var vår vagga,levnad och grav.

Vackert och fin kombination med bild/text.
2020-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP