Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


skulle jag finna dig klokuggla

 

 

som offret för exekutionspatrullen

skulle jag blåsa nytt liv på dina läppar

även om sista andetaget slocknade på mina

varför leva, om du inte i frihet får gå

ingen vila jag skulle få

om mörkret ostraffad kunde fortsätta slå

det späda gräset med sin lie

 

Varför dödar människor varandra

med ord och gärningar

varför går en del ostraffade

medan den som gäldat sin skuld

får livstidsstraff och den som bär skulden

tvår sina händer

 

och Du Nope skamlöse

fortsätter slå på din broder




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 115 gånger
Publicerad 2020-08-18 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP