Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text En Upptrappad Tolvårings Dagbok : Startblock & Rullgardin. Av TrollTörnTrappan. Min text här är från omkring första veckan i September 2020.


Kritik på en text (2124) bara ord




Mitt sinne ville starta krig,
ta strid mot något.

Men det sorgliga resultatet
blev högst egensinnigt.

Där striden blev
av den mer inre sorten,
för och emot att alls skapa något.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-29 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP