Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gungande golv

 

 

Det händer när som 

då jag håller i bilratten

passerar trafikhinder

fattar pennan, alltid oskyddad

oron något händer dig 

Mitt gungande golv känner skuggan

av moln som passerar

så full av regn är jag

Regnvädrets svalka


 slumpens vindar färdas

längs spjälor och grindar

abrupt skördar frosten våra andetag

 

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-19 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP