Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dit ingen når..

Det finns
en plats
dit ingen når

Där stegen
ekar tomma

En ödslig plats
dit ingen går

Så tom och
sorgsen
utan spår

Där vilar det
som ej består

Och kanske
aldrig varit
menat




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-20 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP