Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text En stolthet senare. Av Gawain.


Kritik på en text (2134) bara ord





En så levande historia.

En kusins vän har i släkten en historia att berätta
om en liknande händelse, bara att det skulle ha slutat
med att båda två fick bita i gräset,
medan även deras hästar gjorde detta.

Duellen tycks ha ridits ut i en kort ritt,
för något som kunde ha lätt avgjorts
med ett parti schack.

De bägge kontrahenterna växlade faktiskt bönder,
bara att dessa bönder voro sådana som hade gårdar
och därefter hade dessa varsin ny 'herre'
att ansluta sig till med såväl möda som möjlig skörd.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-12 06:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP