Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Så nära och så långt ifrån

 

 

drunkna mig regniga dagar

så rik av regn är jag 

saknar inte natten månen

himlen kan vara fylld av rök, visslande vind

havet ett bonat golv av glas

stormen dränker kusten

men dina fjärilar flyger

fastän frostrosor andats på rutan

så nära och så långt ifrån

känner dina andetag

lycklig kan höra din röst

i förundran och glädje

spränger jag mitt skal




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2020-08-22 11:09



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
fin
2023-08-27
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP