Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kejsaren

 

 

Buteljeras på väl försluten flaska

detta mörker som lägger våra liv i aska

på sin väg mot makt och dominans

inget an honest chance

då han kör över varje liv med sina tanks

öppnas inte, Pandoras ask släcker

allt som mot ljuset sig sträcker !




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2020-08-22 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP