Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Himmelsbandet

 

 

Lång dags färd mot natt

drar genom dina öppna gårdar

jag sökte dig fann bara

luft och tårar

Vi människofåglar reser med vind

över våra himlars segel

finner varandra

Tag min hand älskade spegel

jag som sett ditt älskade ansikte

vad skulle väl jag frukta

alltid när dina ords droppar faller i mina händer

sker undret varje gång

------din hand kring mitt hjärta




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-22 16:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fin den här också,
2020-08-22
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP