Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vinden

 

 

 

 blåser stark i dag

hör ditt  hjärtas slag talar högre än solens

stenhjärtat

slår gnistor i blått och guld

kommen ur himlarna

tänker mig vattenbärerskan med dagg i spår

som frälsaren efter

då sommarhettan vaggade längs stränderna

där asfaltskokarna bredde ut sig 

över klipphöfterna

 

hösten kommer med starka vingeslag

det är då

drömmarnas gud

knyter av rymdens och havets ljud

ett nät av väntan

havet som återvänder från annan kust 

som alltid

 

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-22 18:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
den påminner mig om semestern vi haft hemma i år, har försökt skriva men värmen gjorde vi låg i vattnet mest varje dag
riktigt fin vännen.


2020-08-22
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP