Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

100 ord om #ångest

"Jag har lite Ågren, haha", sa du. Jag förstod inte vad du menade. "Ja, lite ångest, sa du". Ångest? Vad vet du om ångest, tänkte jag säga, men det gjorde jag inte. Jag vet naturligtvis ingenting om vad du vet om ångest. Men jag vet att ångest är fruktansvärt. En av de få saker som det verkligen är svårt att säga "haha" om. Har du mött någons blick som är svarta av återhållen ångest? Har du anat ångest en endaste minut någon gång? Då vet du. Lite "ågren" är inte "bara". Inget farligt. Ett ångestfyllt liv är inget värdigt liv.

.




Prosa (100-ordare) av Cikoria Blå VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-25 14:40



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Nej, ångest är verkligen inget att skratta åt, det är fruktansvärt jobbigt.
2020-08-26

    Edimrithe
Ångest är en stark känsla
2020-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP