Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Befriande andetag

I luft av sårbarhet

Rasar hoppet mer och mer

Fått drömmarna i djupet av hjärtat

sväva över en tid här och nu

Sårbarheten tär i märgen

gång på gång

Icke få dra i timmen som slår

Väntar och väntar och tiden går

Får inga svar bara en tomhet

Befriande andetag väntar på att möta livet

Ta imot fylla alla tomrum

som bara befriande andetag kan

Håll känn efter.....

Din dag kommer med lättnad......




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-26 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP