Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den kränkta narcissisten Senryu


Sträck inte fram en
hand till en förorättad
Blir en blåtira



Anm
det finns många som mött dem
de går gladeligen över lik
för få igenom sin vilja





Bunden vers (Haiku) av morgonstjärna VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2020-08-26 21:25



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
försöker vara diplomatisk
2022-04-17
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP