Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nordlandet


genom dag och natt söker jag dig
varje dag
vi delar drömmar
trolltrummans fingerben slår i vårt blod
drömmar flyger med örnens vingeslag
över den rytande forsen
genom skogens tysta andetag

vi delar andedräkt
där vi möter
Nordlandets flammande lågor




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2020-08-28 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP