Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se dig omkring



lär dig av din omgivning
studera de tvåbenta vargarna
du kan aldrig förändra andra

du kan bara förändra dig själv
sjung obekymrad, var lika falsk
även om det skorrar på din tunga
glöm det sköra skalet hemma
öppna aldrig din dörr
låt ingen främling vandra
i trädgårdarna dina
de trampar ner och skövlar
även lökarna du grävde ner,
som nu spirar

glöm det lillebror, räck inte ut din hand
världen är inte som du tror
du ska veta storebror sätter dig på trappan
för rovdjuren att äta
och lillasyster var inte så yster
du vet väl far som är så rar
betjänas av din storasyster
tills även din oskuld han tar

lär dig av din omgivning, var inte naiv
de äter dig levande
och klär av dig allt av värde du har
Du vet väl att kärleken är död
så var sparsam med ditt överflöd !




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 113 gånger
Publicerad 2020-08-27 07:30



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
den var stark
2024-03-07
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP