Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vägen

 

 

ett landskap lever nära mig
andas i mina andetag
lever innanför min hud
vägen mellan våra liv

tro är att veta utan att förstå
jag tror på stjärnorna i dina ögon
och de som faller fjäderlätt i natten
din röst talar till mitt hjärta
ser rummets fönster
speglar himlen ut mot havet
så låt natten falla över jord
och vingar lyfta dagen till sitt bröst

kärleksfullkramklokuggla




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2020-08-28 04:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP