Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Himmelsbandet

 

 

märkliga människofåglar
glädje återföds
även om regn rinner över rutan
famnen är full av tända ljus
och bandet
mellan himmel och jord
vibrerar av glädjerus

genom dystra skogen vandrar ett sus
då vi ser råbocken löpa över åkern
det som var slutet öppnas
alla knoppar sträcker sig
mot ljuset


Vi står där och solar oss i regnet
medan koltrasten sjunger

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2020-08-28 05:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP