Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Nuläget är nolläget. Av Algotezza.


Kritik på en text (2007) rick en i (t)rim




Fin är bilden i verklighet,
lik den påminner bagarens smet,
ut likt de desperata djuren,
som i krock med bil letas naturen,
var är den temperatur som aldrig väl vet?




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 123 gånger
Publicerad 2020-08-28 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP