Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hoppets ljus


stillhet en glänta i skogen
mellan furornas höga stam
och längst inne i hjärtat fågelsång
lycka är att lyssna till tystnaden
och se vindens fingrar leka
bland mossor och stenar
fågelröster fladdrande svalor mot skyn
långt bortifrån nynnar gåtan
glömd musik
som leder till dem som förstår
det gåtfulla livet
ljuset målar skuggor
över mossornas stenar
hoppar upp bland knotiga grenar
leker tittut bland
de fnittrande löven

och kvällen sjunger milt som vägen hem
det lyser av kärlek där vi går




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-28 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP