Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2015/16 samtidigt fruktträdgården . Mde


Framgångar



visst kan det kännas viktigt fånga
nyckeln till framgång, närvaron i nuet
och ta tillvara det vi har
utanför fönstret glimmar solen
öppna fönstret my friend from my past
visst är många bättre, men ingen är ofelbar
tänd ljuset även om
vägen är kantad av vargar
efter framgången stod tomheten kvar
tänd ljuset
gå mot dina drömmar
tänk på de lyckligaste tingen är de små

svimmande och het kan tillvaron suddas ut
men så hörs rösten
då blinkar stjärnorna magiskt
allt känns enklare bättre
värken tunnas ut allt mer
snart är den naturliga dvalan
vi försöker stanna hos varandra
så solen värmer för evigt
så stark vill jag också bli
feeling blue
blue blue blue
everything is blue
how you have inspired me
alone I saw a star in the sky
shimmering bright
you are one
I have missed you my friend
where have you been all the time
Tell me
that the world will not be so blue anymore








Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2020-08-28 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP