Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan livets arvedel

 

utan längtan stannar livet
längtan än bensinen som driver motorn
pojken med sin barkbåt
drömmer om resan till Kina
som vuxen kapten
står han med starka ben
på sin egen skuta
färdas längs solranden
mot fjärran stränder
längtan efter våren
längtan efter morgonen
längtan efter en frisk dag
driver den sjuke ur bädden
längtan efter vatten
driver den törstige att krypa
mot oasen

Längtan saknad goda minnen besläktade
Den bensin som har makten väcka döda till.liv
Äkta hat och kärlek har samma perspektiv

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 86 gånger
Publicerad 2020-08-29 07:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP