Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


STALLDÖRREN

 

snön ligger som frusna stjärnor
över genomskinligheten
stänger inne mina känslor
bakom porten
bakom stalldörren

ibland öppnas en glipa
vinden blåser rakt in
mellan springorna,
känner dina hjärtslag då

Anade, visste saknaden
skulle bestå
för alltid
alltid
tårar faller
vattnar jorden
fröet
som aldrig dör

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2020-08-29 07:23



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
vill inte börja lipa igen häromdagen takkronan nästan lossnade
brister
2021-01-15
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP