Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blev så trött igårkväll klokuggla


det kostar mer än jag har råd med
veta monstret går friad och inte du!
dessa rader skrev jag till bottengrumset
"har du tagit dina antidepressiva"
fattar inte var tiden tagit vägen
och hela tiden krokben längs vägen

kärlek är svårt
men förälskelse är en brasa
narri som i motgång snabbt falnar ut
är man sig själv nog
finner man sitt nöje på en krog
vinglar hit och dit, inget betyder
om man inte hjärtat lyder
Är man av den ullen trampa aldrig i rabatten
bland sköra blomster i natten
lycklig är den som förstår
man i hjärtat bättre mår
om man trogen sitt hjärta är
och vännen man har kär
vänskap och kärlek
måste alltid gå hand i hand
för att nå en gemensam strand

20160911



tröttare blev jag igårkväll
då jag såg vad hände i natten
gamla sidor vandrade omkring
missade sömntåget, hoppade på nästa
halv fem, får jag inte mina 6 timmar
måste måla ögon på ögonlocken så de inte ser
jag sover, måste handla sätta P för en vildkatt
som går genom häcken, Bayle´s är "vakthund"
vilket oväsen missinassen
ovanpåallt








Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2020-08-30 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP