Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kommer ihåg


de lyckliga stunderna, varje minut
ingenting blir mera som förut
den varma känslan tar aldrig slut
ingenting annat betyder
när vi hjärtat lyder
då följer stegen oss varje minut
de glada skratten sköljde tvätten doftande ren
även om timmen var arla eller sen
sjöng dina fåglar året om
trädgården blomstrade
dagar år eller tusen mil
vackra minnen torkar aldrig ut
kramar <3




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-30 09:58



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Värmande tankar behövs kram
2022-12-16

  morgonstjärna VIP
Tacksam älskade uggla de värmer i mörkret.
2020-11-05
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP