Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


du gör mig glad varje dag



I solnedgången såg vi ljuset
över den kvällströtta stranden
en strimma hav, glimmande kattguld
bortanför himlaranden

Du gör mig glad med din blick
vill se det åter glänser av glädje i ditt öga
då känner jag ingen oro
sorg har vi ofta fått bära
vi har funnits där för varandra
glädje behöver vi leva
den bygger broar
mellan våra hjärtan

den som vågar trots isen råmar
under sin fot
är starkare än den som
bär falsk vittnesbörd
och hotar med övermakt stor

Jag tror på dig älskadeugglakram<3





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-30 12:17



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
indeed so <3
2020-10-12
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP