Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vakuum, vakum, va kum? Kum, Mel, eller Kummel, en märklig fisk i din invärlds akvarium. Orons moln vid horisonten eller orosmoln vid en möjlig händelsehorisont? Vid horisontens rand lutar planet, vars vingar tippar utgången...


Något litet om 'stora frågor'




Om ljud inte hörs alls i rymden...
...varför kallas det då 'The big bang'?

-
En morbror till min kompis jord-Axel,
kan inte ens stava till utväxlingslära.

-
Om människan är släkt med apan,
kan det vara förklaring till dess konster?




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-15 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP