Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästan hel

Mer som blå lagun.
Än som dimmans grå oas.
Där ängsrodnad bor.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-30 20:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ängsrodnad, är det en röd blomma?
det finns massa fina blomnamn!

vad sägs om
livets olikheter
kärringtand
fetknopp

finns hur många som helst
det är typ dom enda jag kan

jag kan knappt se skillnad
på en ros och en tulipan! =P
2020-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP