Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


rum

 

 

ingenting

 

väggar utan väntan

och inuti är mitt jag

en försvinnande tanke

 

ohörbar

 

är du

en långsträckt strand

bakom kontaktytorna

 

avlägset

 

som klarnande horisont 

och tiden stilla

 

 

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-31 02:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP