Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


godförmiddagälskade uggla <3


morgondimma


nattens tårar
skänker gryningens strå
dess droppar

jag skriver din närvaro
och frånvaro
den ena lika närvarande

som den andra




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 86 gånger
Publicerad 2020-08-31 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP