Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tur som en tokig


lättade som en luftballong
efter telefonsamtalet
goda nyheter är alltid välkomna
dessutom vackert väder flera dagar
gynnsamt utearbete
ser fram emot möta kompisarna
chi och yoga
WOW
varje droppe glädje
ger tusenfalt tillbaka
Det har vi lärt oss du och jag

älskadeklokugglakram <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-31 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP