Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Topplistan

Gömmer mig i din famn.

Du glömmer både mig och mitt namn.

Din älskarinna, kall som jade, leder dig
bort mot sin hamn.


Jag trodde vi var menade för varandra.

Men tydligen du föredrar andra.

Så vi skilda vägar vandra.


Men ändå, med dig i mitt hjärta.

Men varje tanke, blir varje smärta.

Men jag kanske inte på din topplista jag klättra.


Jag som tyckte vi var så lika.

Fastän vi var fattiga, vi var rika.

Nu vi knappt kan ta en fika.


Det enda du lämnar kvar.

Doften av vilda nätter utan svar.

Inte ens en kyss innan du drar.


Ler igenom sorgen.

Vissna otrohetsblad fyller näverkorgen.

Vi som förr höll varandras händer när vi promenerade
längs torgen.


Det jag vill få sagt är.

De ord som sviker, när.

Kärleken blomstrar som sommarbär.





Bunden vers (Rim) av Black raven VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-01 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP