Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zenit

Om

jag var Nadir
var du Zenit

En pilgrimsfärd
under solen

Betraktades du
min beundran

Fullmånen förädlar inatt
Din aura heligare än

Gud




Prosa av JARNSAXA VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-09-02 01:00



Bookmark and Share


  JARNSAXA VIP
Det är en hyllning större än gud. Varför är det bestämt att ”aura” inte kan vara större än gud? Om nu gud är allt, vad är då en aura? En välsignelse, en gudomlig uppvisning. En ljus inramning
2020-11-30

  SatansSon VIP
går inte bli heligare än gud. han är en. djävulen är många.
2020-09-06
  > Nästa text
< Föregående

JARNSAXA
JARNSAXA VIP