Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DU NÅDDES AV EN TON

Du nåddes av en ton

Då smälte allt det frusna

Den kom från Herrens tron

och fick din natt att ljusna

Ett ögonblick av nåd

En evighet av vila

Trots dina onda dåd

till himlen du får ila

 

 

LARZ GUSTAFSSON 30/8 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 441 gånger
Publicerad 2020-09-02 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP