Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänkte på mina kära


röda rosor

röda rosor.
du kom med dina rosor röda.
när nu alla är döda.
du stod vid deras grav.
röda rosor du gav.
du hade aldrig tid.
en dag kanske du får frid.
din sorgsna blick.
deras grav alt du fick.
du han aldrig deras förlåtelse få.
nu är dom alt svår att nå.
på dina kinder rinner en tår.
nu i ditt hjärta ett stort sår.
du stod och tänkte en stund.'
omkring det var en minnes lund.
du stod och tänkte.i dina ögon tårar blänkte.
du ångrar varje sekund.
i natt får du inte en blund.
glöm ej att rosor ge.
när dom är levande och le. av siv birgitta andersson




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-09-03 09:18



Bookmark and Share


  ordpåväg
så tung är skulden att den tär oss i grunden, om man inte inser skuldens egen last, hur livet inte ens har börjat förrän aningen blivit till insikt. och skulden bygger vi på utan att veta.
2022-03-04
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP