Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänker på mina söner dras far är änglar


dimmornas bro

dimmornas bro,
mina kära söner,
jag tror jag ser er.
borta på dimmornas bro.
jag kommer närmare,
ni finns inte där.
man hoppas trots alt.
bara är en dröm.
sanningen mina kära
mina två stycken söner.
ni finns inte mer,
aldrig mer får vi se er.
aldrig prata med er.
ja i tankarna kan vi prata.
ni finns i hjärtat.
mina söner ni är änglar nu.
ni kanske har det bättre,
där uppe i himmel riket.
jag känner er närhet i bland.
av eran mamma birgitta, vila i frid mina kära




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-03 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP