Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett nytt fokus

ur mossa och skogar
täljdes jag fram

lekte på oändliga
beten som fick
fötterna att flyga

satt tyst invid skogstjärn
luft mättad av
blommande skvattram

där formades min doft
medan jag danades
till rovdjur

växte i skuggan
av traditioner

lika gamla som
stenarna vid sjön
och lika strama
som rep

Kunskaper jag lät falla
i glömska och träda

Idag är tänderna
åter vassa 
Vargen har vaknat
Jag öppnar ögonen
med ett nytt fokus
och ett nytt ljus




Fri vers (Fri form) av Roger VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 8 personer
Utvald text
Publicerad 2020-09-03 22:09



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Dramatisk förändring när vargen träder fram...
2020-09-14

  Kajan VIP
Stilren och dramatisk.
2020-09-14

    ej medlem längre
Den här texten har en säregenhet i blicken och perspektivet som är väldigt spännande. Mycket fin poesi.
2020-09-08

    ej medlem längre
Spännande text

erinrar mig en gammal film med Pfeiffer och Nicholson, Wolf eller nåt liknande, en intensitet som den här texten
2020-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP