Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Expertis


Visst vet vi väl
ändå mer
än de experter
som ägnat sina liv
åt forskning på
distans

Numera när
gemene man
plötsligt
verkar gått från
att vara novis

Till att utöva sådant
man fordom kallat
expertis




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-04 08:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP