Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag behövde kraft


himmelens röst

himmelens röst.
från himmelen hördes en röst.
änglarna kommer ger tröst.
änglarna skall hos dig vara.
du får dom tacka och svara.'
berätta vad som händer,
så att dom dig hjälp sänder.
berätta vad du vill få ut.
det är inte på ditt liv slut.
du måste bara våga,
ge dem din fråga.
dom dig hjälpen sänder.
när du räcker ut dina händer.
tala om det liv du vill ha.
så att du kommer må bra.
jag vill ha änglarnas stöd.
hela livet till min död.
deras kärleks värme brinner,
när jag glädjen finner .
vill bara ha all hjälp jag kan få,så att dom med kärlek mig kan nå.av siv birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-04 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP