Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt det du vill

 

 

allt det du vill

med mig

 

allt det du gör

med mig

 

spelar roll

 

alltid

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-09-10 11:03



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Skön känsla i orden!
2020-09-11

  Bodingen VIP
Spelar rock'n'roll alltid.
2020-09-10

    Lena Staaf VIP
A?lt - spelar roll, på gott och ont.
2020-09-10

  ULJO
Bara det som görs sker med samförstånd.
2020-09-10

  Kajan VIP
Kort och koncist, bra så.
2020-09-10

  Kungskobran VIP
En del har spelat ut sin roll.
2020-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP