Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kisse 10 år dog. deprimerad köpte sotis 2 år nu.


dina ögon...

dina ögon.
dina gröna ögon.
lyste ljuset för oss.
vi som går i mörkret.
dina gröna ögon.
lyste kärlek glädje.
jag skall göra dig glad.
ta hand om mig.
jag blir din glädje,
för livet till alt är slut.
vi är en glädje för alla.
vi är en liten mjuk.
varelse en vän.
för hela livet.
sprider mycket glädje,
och kärlek till alla.
tack katter att ni finns på hela jorden
tack mina katter sotis anki 17 år.
tack snövit min vove .'
av siv birgitta er matte.




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-05 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP