Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hamnade på intensiven tarmblödning 2 dar av all medicin


det var änglarna

det var änglarna.
som tog mig tillbaka.tillbaka till livet.
det var ni som hjälpte mig. hjälpte mig att återvända.
till livet och alla kära.jag följde med er .
när jag var p¨å väg. bort från livet,
från alla mina kära.jag vände kom tillbaka.
var det ni som gjorde.att mitt guldkors lyste.'
jag följde det genom mörker.
det lyste jag följde efter.
sen vaknade jag upp.på intensiven 2 dropp flaskor samtidigt .
sen fick jag 5 stycken påsar blod samtidigt.
läkarna trodde inte jag skulle klara mig.
tack jag är glad,för deras hjälp,
det var 2018 december.
jag hade tarmblödningar av min medicin.
ätit mediciner 2016 snart 5 år i januari,
sen jag fick min stroke. har kämpat mig tillbaka.
det värsta man blir lätt trött på alt..
när man blir nedstämd.
av siv birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-05 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP